yemekbloglari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birçok saldırı var ama hiç sorgulayan yok acaba doğru mu diye.

Bana göre de işi yapmaya aday olan teklifini iletir, varsa detay belirtir, o iş için şunlar da gereklidir, onlarla birlikte fiyat şu kadardır der.

alıcı da fiyatı beğenirse yaptırır, beğenmezse yaptırmaz.

bir iş için bir arkadaşla görüştüm, bütçemi sordu, hiç sevmediğim şeydir bütçe sorulması. işin ortalama değeri 300-500 gibi rakamlar.

bütçem 2000tl dedim, çünkü bütçemin sorulması beni aşırı rahatsız eder.
cevap geldi 1000liraya yaparım usta dedi.

cevap vermedim,

2 gün sonra bir başka arkadaşımı yönlendirdim, ona da bütçe sormuş, o da bütçe yok, siz fiyat belirtin yaptırabilirsem yaptıracam, yoksa kalacak demiş. iş aynı iş, genel bir iş.

adamın cevabı 500e yaparım hocam olmuş.

yani her ne kadar herkesin emeğinin ederi farklı olsa da, ben de buna saygı duysam da,
düdüklemek için can atanların da azımsanmayacak kadar olduğunu belirtmek isterim.

bir de şu var: ben işimi başkası gibi savsaklamam, kaliteli yaparım sözüdür.
bu sözü herkes kullanıyor, savsaklayan kim bilemiyoruz

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Yazdıklarınızın altına imzamı atarım. Biz bir olmaya çalışırken arkadaşlar art niyetli olmaya çalışıyor ki bu üzücü bir durum.

osawashere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben o paraya da yapmazdım ya neyse, nasılsa kendisi yazabiliyormuş
Basit.
Aylık 200 bin falan mı kazanıyorsunuz ? Cidden merak ettim.

Hawk8220 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konunun sonu yok sen teklif istemişsin adamlar da şu kadar bu kadar demiş gayet normal değil mi kimse kafasına silah dayayarak iş yaptırmıyor ki ben 20 bin liraya woocommerce site kurmuş adamda gördüm 800 liraya 0 dan sistem yazmış adamda adamlar sana 50₺ teklif verse yok kardeşim bu iş için çok az 150 vereyim diyecek miyidin yok
Her işin raici vardır. Ama bu kafa değişmez. Zorlamayacağım. Ne de olsa anlamıyorsunuz...