DigitalTimes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarim bir gun sirketim icin is ilani acip gelen fiyatlara gorunce; Biz de isin icindeyiz demeyiz

Herkesin fiyati farklidir. Nasil ki araba dedigimiz seyin tek bir fiyati yoksa AUDI, BMW vs varsa ayni sekilde. Hatta yurtdisinda ayni mesafaye farkli tarifeler oldugunu gorebilirsiniz. Comfort taxi vs var ayni mesafaye farkli ucret aliyor

Ben sunu anlamiyorum; sektorde oldugunuz soyluyorsunuz, asagi yukari isin ederinin ne oldugunu bilgini dusunuyorsunuz. E o zaman niyet teklif aliyorsunuz? Yazi ucret su kadardir diye.
Yukarıda sizin gibi soru soran 2 kişiye aynı cevabı verdim. Kaldı ki zaten saçma sapan teklifler yüzünden oturup kendim yazdım kodu. Haydi size de cevap vereyim.

Menemen yemeye gittiniz kahvaltıda ? Masadan bir menemen bir çay için ortalama ne kadar ödersiniz ? Ortalama max 20 TL diyelim. Gidip boğazda falan yemediğiniz takdirde... Öyle değil mi ? Peki ortalama bir yerde size çıkarıp 500 TL hesap getirirlerse ne diyeceksiniz ? Kardeşim bunun maliyeti belli, verilen emek belli, malzeme belli, yapılan zaman belli. 500 TL ne diye sormaz mısınız ? Sormazsanız tamam o halde. Benim için bir problem yok. Ama ben sorarım

Anladınız mı şimdi ?