PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tüm işlemler dediğiniz şekilde yapıldı 6₺ sanal karttan ödeme çekildi ve doğrulandı ancak gelen mail ile tüm kimlik bilgilerimizi de istiyor firma. Konu açıklamasında böyle bir anlaşma yok ama, bende ona göre işleme başladım ve tamamladım.
Ya bu şekilde devredelim işlem ödemesi olan 5 doları alalım yada teslim almayın sanal karttan çekilen 6₺ yi gönderin nasıl uygunsa size.

Gelen mail:
Atlantic.Net Bulut Sunucular seçtiğiniz için teşekkür ederiz. rekabetçi fiyatlarımızı tutmak ve bulut platformu bütünlüğünü korumak amacıyla, yeni hesapların standart doğrulamasını gerçekleştirmek.
Biz standart süreçler yoluyla hesabınızın tam doğrulama geçiremedi. Örneğin, banka / kart veren normal iş saatleri içinde mevcut olmayabilir.
Kimlik / hesabı doğrulamak için, biz nazik bir sonraki 12 saat içinde aşağıdakilerden biri bize rica ediyoruz:
pasaportunuzun -A Kopya
VEYA
Ehliyetindeki -Bir kopyası
VEYA
Yukarıda istenen belgelerden biri bir kopyası bu e-posta adresine geri e-posta göndererek lütfen cevap.
Aşağı ve yukarı hizmet seviyeleri fiyatlarımızı tutar işbirliği için teşekkür ederiz. Biz sadece bu süreden sonra bizim bulut sistemlerine tam erişim hakkına sahip olacak, bir kez hesabınızı doğrulamak gerekir. Bu inceleme ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa veya daha fazla yardıma ihtiyaç 1-800-540-4686 uzantısı 3'te bu e-posta veya temas bize yanıt verin.
İçtenlikle,
Atlantic.Net Bulut Doğrulama Takımı
Kardeşim 6 lira hiç mesele değil inan atatım fakat ben döne döne satır satır yazdım bak konuya
En sondada dedim ki açık sorunsuz hesaplar alacağım diye
Ve bide bu kadar kolay açılsa instagram üyeliği gibi vs oturur ben açarım 4 doların suçu ne 😊