Öncelik ile patlayanlara geçmiş olsun. Benimde konuyu araştıran arkadaşlara faydam olsun istedim.

Dün akşam adsense şöyle bir uyarı verdi.

Bu sizin siteniz mi? Aşağıdaki sitede reklam kodunuz algılandı.
Bu sizin sitenizse Sitelerim'e eklemek için Evet'i tıklayın.
pinterest/com

Evet / Hayır

- Keşke Pinterest i sahiplenseydim. Bu işin şakası tabi ki....

Site bana ait olmadığı için bende hayır butonuna bastım. İçinde 5 adet domainim vardı ve bazılarını henüz kullanmıyordum. Aklıma takıldı kullanmadığım siteleri listeden çıkarayım diye kendi kendime söylesem de maalesef erteledim. Bu arada tıklama ve kazancımda 30 liradan 5 liraya kadar düştü. Aslında ban ben geliyorum diye bağırdı ama maalesef bir kulağım duymadığı için tam duyamadım sanırım.

Velhasıl sabah oldu hesabı kontrol ettim sağlam idi. Üstümü giyindim evden çıkacağım tekrar bir f5 yaptım veee baan.

Geçen aydan 900 bu aydan 400 cız oldu. Son olarak geçen ay Politika ihlalinden ötürü kısıtlama gelmişti. Bence kısıtlama geldikten sonra hesapları en az 61 -62 gün dinlendirmenin faydası olacağını düşünüyorum. O 2 ay artık yönlendirme mi yapılır, riske girip bakım modu na alarak (burasını pinterest yapanlar için yazıyorum) Pinterest hesaplar mı kayıp edilir orasını denemedeğim için yorum yapamayacağım. Kısacası herkes gibi bende bilgiler toplamaya çalışıyorum.

Bir formül her şeyi çözebilir.