basricetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla bana da dediler kamp yapamazsın tek başına sıkılırsın, sıkıntılar olur falan çevremden hiç iyi yorumlar almadım. Başlangıç olarak İstanbul'a yakın yerlere kampa gittim. Hiç bir arkadaşım gelmeye yanaşmadı ama bi gittikten sonra şimdi gelmek isteyen arkadaşlarım var. Kamp konusu hakkında soru sormak istersen yardımcı olabilirim. Cidden güzel bir etkinlik en azından bi kere denemeni tavsiye ederim kafanı rahatlıkla toplayabilirsin. Kampa gittiğim yerde kimse yoktu sadece ben vardım mükemmel derece kendine geliyor insan. Uçurum tarzı bir yere kamp atmıştım (uçuruma 5-10mt mesafede) bir yandan dalga sesi bir yandan da ateşin sesi mükemmel oluyor.
Ek olarak bit pazarlarına gidebilirsin. Bir çok teknolojik ürün falan çıkıyor bi tanıdığım telsiz almıştı tamir edip aldığı fiyatın üstüne satmıştı. Bitpazarında bir çok şey bulabilirsin de yani.

Kahve seviyorsan bi cafe-restoranta girip barista olarak işe başlayabilirsin daha sonrasında hem bir çok çeşiti öğrenmiş olursun. Zaman geçirirsin güzel bir şey olabilir senin için.