BilisimHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
görüşlerinize saygı duyarım , dikkat ederseniz , konularımda maddiyat konusunu yazmadım , hiç bir ülkede böyle bir birlik olmamasının nedeni o ülkelerde bir standart bir düzen olduğundan olmasın ?

databire verilen cevapta sorunuzun cevabını görebilirsiniz.

zaten cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığına projemizi göndermekteki amacımız projemizden haberdar olmaları vede bu projenin gerçekten de ülkemiz yararına olmasını sağlamaktır.

yukarıda yazdığınız gibi para odaklı olsaydı bir danışmanlık şirketi kurar burada konu açar vede ücretli hizmet verdiğimizi yazardık , vede asla ve asla ilgili resmi kurumlara destek mesajı göndermezdik .

saygılarımla
Anlatamadım sanırım.
Platformda yayınlanıcak firmaların ilk 3 sıralamayı para ile verilmeyeceğini nerden bilebiliriz?
Benim mağduriyet kısmında dediğim olay çok farklı bir şeydi aslında.
Varsayalım ki X Firması Sınırsız Linux hosting satıyor.
Birlik sayfasındada belirtiyor, sadece yazılım dosyaları için sınırsızdır file yada image hosting olarak kullanamaz diye belirtiyor diyelim.
Y Adlı kişide o firmadan pinterest amacıyla hosting aldı, bir kaç gün veya ay sonra hosting haliyle sıkıntı yaşadı, bu veya buna benzer durumlarda sıralama nasıl olucak.
Sizde çok iyi biliyorsunuz ki aylık dernek veya birlik ücreti ile birliği döndürmeniz biraz zor olur.