Diğer konuya yazdığımı aynen tekrarlıyorum:
Ben ban yedikçe çalışmayı noktalamayıp kenara atmaya devam ediyorum ortalama 2000 kadar siteyi (sublar dahil) Propellerads'e (refli link:
https://publishers.propellerads.com/...Up?ref_id=ZSLx ) ekledim. Ortalama adsense'in 5te 1'i kadar kazanç sağlıyor. Ama bir süre sonra haftalık ödemeye geçtiği için pazartesi-pazar arası kazancı perşembe günü payoneer ile yatırıyorlar, gayet de hoşuma gitti. Hepsine yeni domain al 301 ile yönlendir adsense onaylat vs. uğraşıp sonra yine adsense banlanatacağıma propeller'a ekleyip geçiyorum. Ama siteleri ilk açtığımda yine adsense için açıyorum yani. Çünkü 5'te 1
Yani az siteniz varsa uğraşırım diyorsanız linklerin değiştirilmesi, adsense onay almak, yine ona 301 ile yönlendirmek vs bir çözüm. Ama linkleri değiştirdiğinizde sadece kendi sayfanızdaki linkler değişecek, asıl hiti başkalarının sayfasından repin yaptıkları için alıyoruz, o linkler değişmez, o nedenle 301 yapmak lazım, adsense'te 301 yasak değil; ancak her türlü pin to pin yasak, çünkü katma değeri olan içerik yok sitelerde. Genel bir çözüm üretmiyorsanız benim yaptığım gibi yapın derim. Adsense harici sitelere atın eski siteleri, adsense'ten banlanana kadar alabildiğinizi alın, banlandıktan sonra teselli olarak diğer siteleri kullanın.