Novi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu birliğe kimse katılmaz, aynı fırıncılar odası gibi olur çıkar.

Zaten adı üstünde amacımız ülkemizdeki web hosting firmalarını bir kategorize edip , performans ve yetkinlik sıralamasına göre sınıflandırma yapabilmek haliyle bu şekilde kullanıcı magduriyetlerini önlemekti.

Bu neye göre belirlenicek? belki gerçekten bir mağduriyet yok ortada? olmadığı halde size mağduriyet gibi bildirim yapıldığında ne olucak? veya mağduriyet oluşup oluşmadığına nasıl karar verilecek ? paraya odaklı bir iş olmayacağı ne malum? yani büyük firmalar parasını verip 1. sıraya oturabilir ?
Dediğiniz gibi dünya değişiyor, ama herhangi bir ülkede bu tarz bir birlik yok.
görüşlerinize saygı duyarım , dikkat ederseniz , konularımda maddiyat konusunu yazmadım , hiç bir ülkede böyle bir birlik olmamasının nedeni o ülkelerde bir standart bir düzen olduğundan olmasın ?

databire verilen cevapta sorunuzun cevabını görebilirsiniz.

zaten cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığına projemizi göndermekteki amacımız projemizden haberdar olmaları vede bu projenin gerçekten de ülkemiz yararına olmasını sağlamaktır.

yukarıda yazdığınız gibi para odaklı olsaydı bir danışmanlık şirketi kurar burada konu açar vede ücretli hizmet verdiğimizi yazardık , vede asla ve asla ilgili resmi kurumlara destek mesajı göndermezdik .

saygılarımla

Databir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap için teşekkürler. Ben isimden dolayı bir Birlik olduğunu düşünmüştüm. Sizin projenizin amacı daha farklı. Başarılar dilerim.
aslında ilk başta anlaşılan aynı burada amaç ;

kullanıcı magduriyetlerini sonlandırmak
kullanıcının isteklerine , bütçesine ve projelerine göre firma ve hizmetleri seçmesini sağlamak ,
firmaların kendi altyapılarını , ve yetkinliklerini sürekli güncellemelerini sağlamaktır.

Aslında projemizde her iki tarafa da yarar olacaktır.

Bu projeyi yanlızca bizim bulmamız vede böyle dillendirmemiz , açıklama yapmamız bizi sahip konumuna yükseltmez , aslında bütün hosting firmalarının ücretsiz olarak bu birliğe katılması vede ülkemizdeki bu sektörün canlanması açısından daha iyi olacaktır.