Benim anlamadığım ısrarla yazıyor bazı arkadaşlarımız. "Sosyal medyadan içerik çekmekten banlandık, Sosyal medyadan hit çekmekten banlandık." diye. Ya adam rasgele birkaç kategori bulmuş, (birkaç önceki konusunda siteleri açık arttırma ilesatışa çıkarmıştı 5k teklif vermiştim ve satıştan kaldırmıştı) günlük 1k üzeri kazanca çıkmış. ki önceki ay bir dünya konu açılmış banlandık diye. E o zaman bi düşün kardeşim neden banlandım diye. Sen günlük 10 k kazan adsense ekibinin umrunda olmaz kazandığın 10k. Ama sen Eylül ayında 50 tane sub kurmuşsun, Eylülde kazanç yok, Ekim'de kazanç 300-500 totalde. Aralıkta günlük 300-500'lere çıkmışsın. Ocakta ise günlük 1K üzerine çıkmışsın. Adsense sence yedirir mi? YEDİRMEZ.

Peki ne yapman gerekiyordu?
Günlük 1 k üzeri kazanç senin totalde 50 sub sitenden değil içlerindeki 10-20 tutan pininden geliyordu. Sen hergün shadow varmı bakacağına, hergün adsense panelinde F5 yapacağına hangi pinlerin tutmuş, o pinler kaç tane, o pinlerden kaç tekil alıyorsun bakmış olsaydın ve bu duruma göre kendin bir analiz çıkarıp bir önceki mesajımda yazdığım gibi bu pinlerin kazançlarını diğer adsense hesaplarına aynı içerikleri daha kaliteli resimlerle ve özgün makalen ile paylaştırmış olsaydın bir hesabın günlük 1-2K yerine 5 hesabın totalde günlük bu miktarı kazanırdı. Belki yine banlanırdın ama 5 hesabın banlanmazdı. Ne olurdu; bu sayede şansına bi 5-6 ay tutunabilirdin.

Tutan pinleri diğer adsense hesaplarınıza paylaştırın. (301 vb. yönlendirme ile değil direk pin linklerini değiştirerek)
Tutan pinlerinizin sitedeki karşılığı sadece resim ve başlık değil aksine özgün makaleniz ve kaliteli görseller olsun.
Sitenizde About Us, Privacy Policy, Çerez Uyarısı, Özgün Logo, Contact mutlaka olsun.
Dahası da herkesin araştırma ve mantık yürüttüğünde bildiği şeyler.