DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siz bence bu zekanızı burda harap etmeyin gidin atomu falan parçalayın size 10'larca satır acıklama yaptım biraz zeki ve işi bilseniz internetiniz var açın işlemci serilerini yazıp karşılaştırın bencmark yapın buyrun bu sizin o devasa gördüğünüz işlemcinizle benım arkadaşa tavsiye ettiğim U serisi diyip kötülediğiniz işlemcinin karşılaştırma testleri ben öyle kafamdan teori uydurmuyorum ama belliki sizin canınız yanmış milyarları verip üzerine oturmuşsunuz ISI'dan ve performansdan canınız yanmış ama ben kimseye aynı şeyi yaşatmamak için burda gerçeklerden bahsediyorum zaten siz bu işi anlasanız bilseniz gidip HP marka notebook almazsınız buraya bütün moderatörleri çağırın bütün donanım ve teknolojiden anlayan insanları çağırın şu benım yazdıklarımı haklı bulmazlarsa ben kabul ediyorum forumdan banlayabilirler beni bana saçma sapan kendi yorumlarınız ve bilinçsizde hiçbir doğruluğu olmayan teorilerinizle düşüncelerinizde gelmeyin belki sizin yaşınız kadar ben sıvı soğutma ve sizin hayalinizde göremiceğiniz kasaları donanımları birleştirip topladım. O yüzden şimdi gidin HP'nizle mutlu mesut yaşayın buyrun buda o dandik dediğiniz U serisi işlemcinin sizin işlemcinize sapladığının bilimsel gerçek tesleri... Ayrıca O mx diye kötülediğiniz ekran kartınıda ben arkadaşa düzgünce anlattım oyun için bu makina ve saf performans için ve uzun ömürlü stabilik için çok fazla yüksek grafikli oyunlar olmayacaksada bu makina diye belirttim Zaten o makina günümüzdeki emin ol birçok oyunu low medium'dada rahatlıkla oynatır. Fakat sizin o HP marka notebook'unuzda bulunan 1050 kart 15 dakika oyun performansından sonra notebook'un üzerine tava koyun yumurta kırarsınız yada Çaydanlık koyun çay demleyin bir güzel için Bazen bir donanımın olmaması olmasından daha iyidir (Kullanamadıktan sonra neyleyim ben 1050 kartı) hadi hayırlı işler

https://cpu.userbenchmark.com/Compar...66107vsm718601
boş boş yazmışsın okumadım bile gereksiz bi insansın, seni sıvı soğutma diye oraya gömmüşler belli ki bu kadar uzun yazmaya vaktin var. Boş boş bilmeden yorum yapanlar ordusundan birisisin. Rank kasmaya devam et.