Siyahdenizli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilimsel kanıt dediğin şey düz mantık olayı. Dünya hayatı düz mantıkla ilerlemiyor.

Videoda gösterilen kanıtından daha çok şu video kanıt:


https://www.youtube.com/watch?v=bEMH8JhUp5I


4. dakikadan itibaren dünyanın şekli net bir şekilde görünüyor.Uzaydan atlayan adamın dünyanın şekli ile bir ilgisi yok, adam eğlenirken bize kanıt sunuyor ister istemez.


https://www.youtube.com/watch?v=RroYSv4y0Fg


2.50 dk'dan itibaren sana bir kanıt daha. Çocuk uzaya balon göndermiş amacı eğlenmek. Ama bize yine istem dışı kanıt sunuyor.


https://www.youtube.com/watch?v=TP4gbSDYkUA


Bu videoda da dünya düzdür kanıtı yapmaya çalışırken tam tersi eğimli olduğunu ispat ediyor. Videoda gemi gittikçe gözden kayboluyor, ispatlamaya çalışan gemi gözüksün diye sürekli yükseğe çıkmak zorunda kalıyor.

Diğer bahsedilen tüm düz dünya videolarında amaç insanları ikna etmek olduğu için, videoda istediğini sana gösterebilir, dünyayı kare bile gösterip ikna edebilir.
Kardeşim balık gözü lensler sana küre gösteriyor istersen amiral richard byrde bu adamı araştır 5 dakikanı almaz.