Merhabalar
250 bin tl lik ev almak için aylık 2.500 taksitle 10 bin peşinatla ağustos ayında sisteme girdim
Serbest planlı yönteme girdim
Ödemeleri ara ödemeleri kendim belirliyorum
Benim için avantajları, parayı tasaruf altına almam oldu,benim yerime para onlarda toplanıyor,
Kendim bir kaç kez denedim, paranın sürekli gittiği bir yer oluyor, buraya yatırarak paramın açılmaz kumbarada toplandığını görüyorum.
250 bin tl için 13 bin çalışma bedeli aldılar,
120 kişilik gruba girdim 32 ay düzenli ödemelerde alabiliyorum, ben ara ödeme yaptığım için daha öne gelecek gibi.
Sisteme girerken , eşim ile oturduk düşündük, PARANIN RİSKE GİDEBİLECEĞİ , BELKİ DE FİRMANIN İFLAS EDEBİLECEĞİNİ GÖZE ALARAK girdik sisteme.
Sonra firmayi iyice araştırdım, firma aldığınız evlere taksiktler bitene kadar ipotek koyduğunu gördüm,
İstenirse içerde bulunan paranız kadarına banka güvencesi verdiklerini gördüm,
Ben garantici bir insan olduğumdan çekiliş vs ye girmedim, çekiliş ile son size çıksa serbest planlı ile aynı döneme geliyordu, ben ödememi tarihimi kesin bilmek istediğim için böyle bir yapıya girdim,
Serbest planlı çalışma bedeli 13 iken çekilişli sistem de 27 bin çivarına geliyordu belki 30 kez düşünüp , çekiliş ile hayal almak yerine garantili bir şekilde ödemenin daha mantıklı olduğunu düşünüp buna yöneldim.
Paraları yatırdıktan sonra tabi insan yinede güvenemiyor, aradım sordum şikayetvarda kayıt oluşturdum, dedim ki siz kar da mı zarar damısınız, Yöneticiler açıkça ne zaman kar da ne zaman zararda olduklarını açık açık söylediler .Bunu duymak beni baya ikna etti.
Dini hassasiyetim olduğu için diyanete sormuştum, diyanet bu şekilde para toplamada herhangi bir sakınca olmadığını söylemişti
============
Katılım bankaları , faiz gibi çalıştıklarını görmüştüm, kimse senin ile tapuya gelmiyor, kimse senin yerine alıp taksitle satmıyordu.
Şimdi kardeşim ne durumdasın deseniz, ben paranın toplanma kısmı iyi gidiyor, ama kimseye gel sisteme gir demedim, çünkü henüz kendim, parayı almadım, Allah nasip ederse Ara ödeme yaparak Ağustos ayı gibi paramı almayı planlıyorum, alınca deneyimlerimi burdan aktaracağım.
Önce kendim alayım, netleşsin sonra diyebilirim, bu sisteme girerken , kendime 50 kez dedim , ya adamlar paraları kaçırırda sende çiftlik bank daki adamların durumuna düşersen, insanlar sana enayi gözüyle bakarsa diye,..
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.
17.06.2021
Üsteki yazıya ekleyeceklerim var, zamanla yazacağım
17/06/2021
Evimi aldım arkadaşlar , Allah niyet eden herkese nasip etsin , çok güzel bir dugyu dünden beri çok mutluyuz, iyiki zamanında bu sisteme girmişim dedim ,