Merhaba iyi günler. Direk konuya giriyorum
Uzun zamandır araba almak istiyorum istediğim araba da hyundai i20. Dün bir ilan gördüm satıcısına (galeriden satılık) yazdım fiyatta birşey yapabileceğini söylediler.
Araba 2018 model 01.01.2018 trafiğe çıkışlı (plakadan sorguladığımda böyle çıkıyor) ve araba 25000 km de
Kazası boyası yok (bana iletilen bilgi bu yönde) & Garantisi devam ediyor
Yalnız sorgulama ekranında birşey daha farkettim şimdi bu araba 2 senelik araba 4 defa plakası değişmiş olarak görünüyor İstanbul - Antalya - Tokat - Ankara olarak.
2 yaşındaki arabanın 25bin kilometrede olupta bu kadar çok plaka değişmesi benim canımı biraz sıktı ve kuşkulandırdı da
Sizce neden bu arabanın plakası bu kadar değişmiş olabilir. Korkacak bir durum var mı veya arabayı almaya değer mi?
Gerçekten araba alış satışı hakkında tecrübe sahibi değilim bilen üstadların yardımcı olmasını yol göstermesini rica ederim
Keşke benim arabayı alsaydın 4 ay önce. burada da ilan vermiştim ama kısmet değilmiş. 3 kez plaka değiştiyse başka araba bakın.
i20 Türkiye grubu var facebookta oradaki insanlara güvenebilirsin. 3 yıl o grupta takıldım, yüzyüze görüştüğüm tanıştığım insanlar oldu. satış grubu da var bu grubun. oralardaki ilanlara bakın.