GencScout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu hocam google savunmak için emek bile sarfetmeyin. Adamlar zaten bu işin spam olduğunu bilip müsade ediyor paraları kesiyor reklamverenden bizlere ödemiyor ortadaki paraya çöküyorlar. Baştan müsade etmeyecek düzgün kuruluş ise. Youtube satın aldılar. Aramalarda en tepede çıkarıyorlar. Saçma sapan haber siteleri branşı olmayan yazı yayınlasalarda tepede çıkıyorlar. Yani google bahsettiğiniz gibi temiz değil.
elazigfirat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ne alaka reklam veren bu siteye reklam verirmi diye tabiki verir tıklayan kullanıcı demekki ilgisini çekmiş ve tıklamış demekki reklam amacına ulaşmış ayrıca spamla ne alakası var pinterestin açılış amacı resim değilmi bize sitemizde resimlerini paylaşıyoruz..

Ben google i savunmuyorum hocam. pin to pin site denen zımbırtı tamamen para kazanma amaçlı üretilmiş sayfalar. Bu sayfaları gören biri ne reklam verir nede kullanıcının bir işine yarar. Tamam gelecek para içerde kalıyor anlıyorum ama birazda reklamveren açısından düşünün. İnsanların parasına da yazık günah. Bu parayı google değil reklamverenler ödüyor. Ben size spam yapmayın demiyorum. ama yakalanınca da yapacak bir şey yok. Adamlar haklı.