Merhaba arkadaşlar,
Kısaca bahsetmek istiyorum. İnternetten para kazanmak hepimizin amacı.Ben de bu amaçla bir çok yol denedim. Film sektörüne girdim yaptığım masrafla kalarak devam etmeme kararı aldım. SMMPanel işine kalkıştım yine masrafları karşılayamadığım için bıraktım. Başından beri yazılım dillerine oldukça meraklıyım ancak bir türlü öğrenemedim üzerine yeterince düşemiyor, anlamadığım yerlerde sorularıma cevap alamadığım için hevesim kaçıyor ve bırakıyorum. PHP, C#, C+ Java gibi dilleri öğrenme çabalarımda sonuçsuz kalınca tüm hevesim kaçtı ve bıraktım. Yazılım dilleri ile uğraştığım sıralarda UNTIY üzerinde Asseststore dikkatimi çekti ve modelleme üzerine merak saldım

Ne kaybedebilirim ki diyerek 3D Max indirip kurdum ve internetten kurs videoları izleyerek başladım. Henüz 3-4 gündür izlediğim videolar ile bir modelleme yapmak istedim ve bu modeli yaptım. Sizlere söylemek istediğim eğer bir üretim ve emek yoksa hiçbir kazanç yaramıyor. Bu sebeple üretmekten vazgeçmeyin
Bu arada 3D Max öğrenci lisansını ücretsiz olarak veriyor. indirip kullanabilirsiniz.
LİNK
İlk Modelim