Merhaba,

Kullanıcı hakkında şikayetinizi bir dilekçe ile yazın ve gerekli delil oluşturacak evrak (Ekran Görüntüleri, Dekontlar, Vb. Evraklar) bunları ekleyip bulunduğunuz bölgenin adliyesine giderek bir suç dilekcesi oluşturunuz eğerki r10 ismin geçiyorsa içersinde bunu iletti iseniz cumhuriyet savcısı bununla ilgili r10.net yönetimin resmi adresine bir resmi evrak ile talep gider ve bu talep doğrultusunda yetkililer gerekli tüm bilgilerini sağlarlar, diğer türlü burada binbir çeşit insan var. Bunun ip adresini verirmisin şikayette bulunacağım gibi tarz konuşmaları gördüm, hal buki bu tarz işlemleri yönetim olsun diğer kurumlarda olsa 3.şahıslara paylaşılması doğru ve etik bir hareket değildir. En güzel işlemlerinizi talep oluşturarak suç duyurusunda bulunan ve bekleyin. Adalet yerini bulur elbet..
Geçmiş olsun. Yaşadığınız tutar ufak olarak görüyorum belki sizin için büyük para olabilir. R10 üzerinde milyonlarda kişileri görüyorum meblalarla beraber do-landı-rılanları o.

> Kimse üşenmesin kimin ne görevi var ise yapsın. Yazın bir dilekçe verin mahkemeye hakkınızı her zaman arayın (Üşenmeyin,yapın.)