femrey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi projelerimde taslak olarak kullandığım bir tane site var. Genel olarak optimizasyonları, eklentileri, iç dış seo ayarları, vs. değişmez. Hepsinde başarı getirmiştir. Tabi ki o taslağı çıkartana kadar yıllarım geçmiştir. Güncellenen servisler illaki oluyor fakat deneme yanılma olmadan başarı imkansız. İçerik bulmak zor değil ama içeriği zenginleştirmek ve doğru sunmak şuanda google argoritmalarının başında geliyor.. Size tavsiyem makale gireyim diye içerik yazmayın. Makalenizi birinci ağızdan doğru bilgiler sunarak ilerletin. Görsel tasarım vs. işin sonraki aşamaları.. Ben artık farklı hedeflere yöneldim bakalım yeni projemde tamamen İngilizce içerikli
İngilizce içerik her zaman tutar tabi. Makale içerik işini kendi tanıdıklarım başlatıyor yani içerikler yine benim elimden geçiyor tabi. Çoğunu ben yazıyorum ama bazen fikir olarak ana şablon olarak konu içerik sıkıntısı oluşuyor. Kategorileri hepsi bir. Genel olarak birşey yapmıyorum tabi.. sektörel en temizi.
Deneme, yanılma olmadan birşey olmuyor. Yazımın başında belirttiğim gibi hepsi birer ders olarak döndü bana.
Bu arada domain hastalığı ya da zaafiyeti gibi birşey var az çok bende.domain alıyorum sonra o siteye birşeyler yapasım geliyor. Anlık fikir. Sırf bu bitsin diye domain olayına yeni reg işine ara verdim, tek site...