chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevabın için teşekkürler hocam. Özellikle cevabını aradığım kişilerden birisin. Senin içerikler zaten tartışılmaz. İçerikleri cidden sağlam yazıyorsun az çok görüyorum yaptığın çalışmaları temiz iş yapıyorsun bana göre. Benim bazen kafama birşeyler gelmiyor arkadaşlardan yardım istiyorum kendi sitelerim için.
Müşteriler olayında ise bazen onlar tarif ediyor bu başlık üzerinden yürü diye. Tabi fazla kişi ile çalışmıyorum. Şu an minimum seviyede.

Benim aktif olarak kullandığım 10 site var.
4 tanesinde full içerik besliyorum.
1 tanesine yeni başladım bu sefer amacım tamamen farklı.
Kendi projelerimde taslak olarak kullandığım bir tane site var. Genel olarak optimizasyonları, eklentileri, iç dış seo ayarları, vs. değişmez. Hepsinde başarı getirmiştir. Tabi ki o taslağı çıkartana kadar yıllarım geçmiştir. Güncellenen servisler illaki oluyor fakat deneme yanılma olmadan başarı imkansız. İçerik bulmak zor değil ama içeriği zenginleştirmek ve doğru sunmak şuanda google argoritmalarının başında geliyor.. Size tavsiyem makale gireyim diye içerik yazmayın. Makalenizi birinci ağızdan doğru bilgiler sunarak ilerletin. Görsel tasarım vs. işin sonraki aşamaları.. Ben artık farklı hedeflere yöneldim bakalım yeni projemde tamamen İngilizce içerikli