3 ay deneme süresi normal, fakat 2100 lira nasıl veriyor? asgari ücret 2300 küsür. 3 ay boyunca sigorta yapmayacak mı? deneme süreside olsa sigortanı yapmak zorunda
Yapmayacak sanırım.2. görüşmeye çağrılırsam daha detaylı öğreneceğim herşeyi.
Sözleşme ile 4 aya kadar çıkar.
Ancak bu 3 ay diyenler işkur kapsamında ise alıyor , 3 ay sonunda genelde işten çıkarıyorlar.
Ve ssk yapılmıyor , işkur GSS ödüyor.
Bana 80 defa teklif ettiler kabul etmedim personel için .
Acaba kabul etseydim iyilik mi yapardım personele yoksa kötülük mu ?
İşi işkur üzerinden başvuru yaparak bulmadım. Sanırım yanlış anlaşıldı. Tamamen dijital ortamdan buldum. İşkur kapsamında olması için işkur üzerinden başvuru yapıp gitmem gerekiyor diye biliyorum. Yanlışta biliyor olabilirim. Şimdiden affola
Burada iyi veya kötü birşeyler yazılmış. Herşeyden önce şuan işsiz olarak kendine yetebiliyor musun? Acil işe ihtiyacın var mı? En önemli soru bu bence. Eğer böyle bir durum varsa direkt gir. Ama daha iyilerini bulurum aciliyetim yok diyorsan araştır. veya en kötü yine gir bu işe çalışırken yine araştırmana devam et. Kafana yatan başka bir iş olursa oraya gidersin. (Normalde bu benim hoş gördüğüm bir durum değil. Ama bu iş yerinin size verdiği maaş ve deneme süresi birde saatleri göz önünde bulundurursak yapma hakkın var.)
Tavsiyenizi dikkate alacağım, teşekkür ederim.Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın. Peki acemi bir e-ticaret personeli iş başvurusu yaptığında ne gibi şartlarda çalışmalı? Hangi şartları kabul etmeli, etmemeli. Ben tamamen şirket kurarak e-ticaret yaptığım için ( önceden hiçbir şekilde tecrübem yok ) ne gibi şartları kabul etmeliyim, etmemeliyim, bilmiyorum.
Türkiye de deneme süresi normalde 2 aydır. Ancak firma tarafından bu süre iş girişinde personele bilgi verilerek 6 aya kadar çıkarılabilir. Büyük firmaların bazıları 6 ay deneme süreci yürütür.
Maaşına birşey diyemem ama sigortasız iş girişi yapmayın. Hem size az ödeme yapacak hem sigorta yapmayacak. Bu büyük bir sıkıntı.
İş bilmiyor olabilirsiniz. Ama üzerinize muhtemelen Entegrasyon sistemleri olmayacağı için çok iş düşecek. Stop güncelleme, kargolama vs.
Şuan firmalara ben de e ticaret personelini asgari ücretten aldırıyorum. Ama biz sistemi Full entegre yapıyoruz. Personele eğitim veriyoruz. Yemek ve sigortası da veriliyor. Ve bu firmalar genelde 3 5 çalışanınoşan kobiler.
ASUS_Z01RD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Şuanda görüşmede gerçekleşen tamamen N11,H.burada gibi platformlara ürün yükleme, ürün güncelleme, yeri geldiğinde ürün bulma gibi işleri yapabileceğim söylendi. Kargolamayı bile benim yapmayacağım belirtildi.
Kendi bilgisayarınla çalışma olayı git gel için zor olmazsa olabilir sizin insiyatifinizde. Tecrübeli değilseniz 3 ay deneme süresi normal. Maaş veya bunlardan ziyade ilk bakmanız gereken kısım, kendinizi geliştirebileceğiniz ve yeni birşeyler öğrenebileceğiniz bir yer mi? Zaten hali hazırda yaptığınız basit işleri yapabileceğiniz rutin bir iş yerine, kendinizi geliştirebileceğiniz ve zorlanıp yeni şeyler öğrenmenize fırsat olan, sizi geliştirebilecek yöneticilere sahip bir yeri tercit etmenizi tavsiye ederim.
2 ay çalıştırıp çıkaradabilirler veya yıllarca da çalışabilirsiniz, burada iş yerinin zihniyeti önemli, bilmeden veya bilgi sahibi olmadan kovarlar, sizi kullanıyorlar demek biraz negatif bir bakış açısı olmuş. Birçoğu veya çevremizde böyle örneklere denk geliyor olmak herkesin niyetinin bu olduğunu göstermez.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Kendimi geliştirebileceğim, öğrenebileceğim illaki yeni şeyler olacaktır. Lakin genellikle iş tanımında şuan da rutin yapmış olduğum işleri yapacağım gibi görünüyor.
bir an sizden üste ücret isteyeceklerini de düşündüm. böyle çakal firmalar yüzünde millet işe girmiyor. ayrıca o çalışma saatiyle sinir stress olursunuz. direk katipliğe başlayın derim.

Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.