Çekildikten sonra yapılacaksa bir bot yazdırmakta fayda var. 5.000 başlıklı bir sitede 2-3 içeriği döndürmek, hele de hitli bir site ise çok mantıklı olmaz. Daha evvel çok basit bir şekilde bunu denemiştim, herhangi bir ban tehlikesinden falan bahsedilmiyordu henüz o zamanlar. Genel mantık kuralları çerçevesinde, reklam gösteridğim sayfada sorun olmaması için biraz içerik bulunması gerektiğini düşünerek random söz-içerik gösteren bir eklentiyi single.php içinde uygun bir yerde yayınlayıp, eklentiye de 5-10 içerik yazmıştım. Kendi ana kategorisinde genel içerikler diyebileceğimiz içeriklerdi, site de dekorasyon ana kategorisi altında 5-6 kategoride içerik vardı. Dolayısıyla hepsine uyabilecek içerikler yazmıştım. Sonradan bunun iyi olmayacağına kanaat getirdim; çünkü başlık sayısı çok fazla, en azından içerik sayısı da çok olmalıydı. 5.000 başlık için 100 içerik olsa bir derece idare eder, random dönünce de en az birkaçyüz etkisi yapar. O şekilde düşünürseniz işe yarabilir belki... Benim site ban yemişti; sebebini şu an hatırlayamıyorum 7-8 ay oldu. Ama bir bot yazılırsa, başlığa göre içerik çekip spinleyen, o iyi olabilir. Bunu yapan hazır scriptler de var wp ile çalışan sanıyorum, hiçbirini kullanmadım yalnız.