SpyError adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"defolup gider", "ilelebet uzaklaşabilirsin", "afra tafra"
Seni güzelce bir siLkeLErim Gel buyur özel'e
Normalde tenezzül etmem, çocuk daha deyip geçerim (Şu hareketleri reşit olmayan henüz çocuk diyeceğimiz kişiler yapar) ancak arkadaştan iletişim bilgilerini talep ettim. Beni silkeleyecekmiş. Özele gelmemi söyledi. Nasıl silkeleyecek merak ettim ancak numarasını iletmedi. Gerçekten çok merak etmiştim. Rica etsem ilgilenir misiniz? @Sikayet; Platin üyeliği olduğu için kendisini forumun ağası filan zannediyor galiba Forum üyelerinin özgür iradesiyle açabileceği normal bir konu açılmasına rağmen şahıs kişisel düşüncelerime göre seviyesiz bir yorumda bulunmuş, konu daha önce açıldığı için bu tarz konuları açanların banlanması gerektiğini, benim araştırma yapıp yapmadığımı bilmeden aklınca kendini üstün görüp yorumlamıştır. Bu tarz forumda tahrik edici yorumda bulunan arkadaşlarında gerekli cezai işlemlerinin uygulanması gerektiği kanaatindeyim. Haddini bilerek ''Bu konu daha önce açılmıştı. Araştırma yaparak incelemenizi tavsiye ederim'' diyebilmek, saygılı seviyeli olmak yerine yukarıda ki yorumda da gördüğünüz üzere uzak mesafe üzerinden egosunu tatmin etmeye çalışmıştır. Umarım gerekli uyarılar kendisine yapılır.