SpyError adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Coskun; bu tarz konular lütfen rica ediyorum yasaklansin artik.
Bu kacinci konu arkadasim anlamiyorum cidden anlamiyorum umarim bu tarz konu acan herkes süresiz uzaklastirma alir.

Not: Kötü Kullanicilari/Botlari/Saldirilari/Kötü (Bad) IP vs engellemek icin CloudFlare nin gelistirdigi altyapidir. Sunuda belirtmek isterim ki sadece R10 degil bir cok büyük Siteler/Sirketler kullaniyor bu altyapiyi.
Ve tekrar diyorum; Konu acmadan önce arastiriniz, keza kac defa acildi bu konu haddi hesabi yok. Biraz ilginizi cekseydi konu acacaginiza google'yada sorarak arastirarak da daha fazla bilgi okuyarak bilginizi arttirabilirdiniz.
Malum kizmamak gerek herkes tembel olmus, arastirayim cabalayim ögreneyim yok.
Pardon da sana ne oluyor? Bu haddi bulup afra tafra yaparak yorumda bulunuyorsun? Senin bildiğini biz bilmiyor muyuz? Bu neyin egosu? Konu açarken sana mı soracağız? Konu açtık diye banlanılması gerektiğini isteyen sağlıksız bir bireysin farkında mısın? Hoşuna gitmiyorsa defolup gider konuyu okumaz yorumda bulunmazsın? Yok konu açmadan önce araştırınız filan ne bu örneklemeler ya? Görende biz internet ile forum sayfaları ile yeni tanışıyoruz arkadaş foruM kurallarının yaratıcısı mübarek. Forum kurallarında aynı konuları tekrar açmak yasak diye bir ibare var ve ben mi bilmiyorum? Okudun mu yorumları? Kimse bu yapının varlığından rahatsız değil. Sıklıkla çıkmasından rahatsız. Bizde bu forumun bir üyesi olarak çokta doğal bir şekilde konuyu açıp tartışabilir, varsa çözüm üretilebilir, yoksa müsait olan bir moderatör bu durumun böyle gideceğine dair bilgilendirmede bulunabilir. Şov yapmak yerine knou ile ilgilenmez geçer gidersin bu kadar basit. Sana sormayacağız anladın mı Google üzerinden araştırma yapıp yeni konu açıp açmayacağımızı. Şimdi konudan ilelebet uzaklaşabilirsin.