2 kere 30 küsür kilo vermiş biri olarak sana verebileceğim tavsiyeler, çocuk gibi mızmızlanmayı bırakıp ağzına-midene söz geçirmeyi öğrenmen gerek. Öyle gecenin 1inde 2sinde kalkıp acıktım diye makarna yemek seni geçtim sağlıklı bir insanın bile yapmaması gereken bir şey. Kendine bu konuda şu anda benim sana olduğum gibi katı olmalısın. Ayrıca sabah kalkıp işe gidecek biri neden gece 1-2'de uyanık olur ki? Şunu unutma güzel kardeşim hiçbir şey senin hayatından daha önemli değil,sağlığını bir kere kaybedersen bir daha toparlaman çok zor olabilir hatta olmayadabilir. Onun için kendine mazeret olarak ürettiğin şeyleri bir kenara bırakıp ağzına midene söz geçirmeyi öğren önce. Haa bu ölüm orucuna gir, günde 1 dilim ekmek ye,bilmem şu kadar yemek ye demek değil. Sağlıklı nasıl beslenirim önce onu öğren. Yediklerine 1-2 hafta dikkat et sonrada bir gün kendine ödül ver istediğin bir şeyi ye ama neyi ne zaman yemen gerektiğine kendin karar ver acıktım canım makarna çekti makarna yemeliyim tribine girme. Çok samimi söylüyorum yemek konusunda kendini düzeltmen 1 hafta en geç 10 gün sürer,sonrasında zaten rutinin bu olmaya başlar. Durum öyle bir hal alırki fazla yemek yediğinde huzursuz olmaya başlarsın. Bu dediklerimi yapmaya başla güzel geri dönüşler alacağını umuyorum, bu konuda sormak istediğin şeyler olursa da ister burdan ister pm ile çekinmeden sorabilirsin.