Merhabalar ara sıra boş domainlere bakarım hobi amaçlı birazda bu konuda iyi oldugumu düşünmüyorum ancak anahtar kelime ve aranma sayısıyla bağlantı kuruyorum.

.org lu jenerik bir domain var.Şuanda gizlilik açısından domaini açıklamak istemiyorum ancak google adworste aylık 1-10k aranması var kelimenin ve .com u dolu ancak kullanılmıyor.

Kelimenin birebir sözlükte anlamı var ve kime sorsak ne olugunu bilir . örnek vermem gerekirse saat.org gibi bir domain . Yani forumdaki arkadaşları domainlerini kıyaslıcak olursam pelinsu.org gibi bir domain değil. Daha kullanılan ve anlamlı bir kelime..

Projelendirilebilir bir kelime . Paylaşım paltformu yaratılabilir . Yada içerik eklenip kelime ile alakalı bir rehber site yapılabilir.

Sizlere danışmak istedğim bu domaini alırkenbaşka nelere dikakt etmeliyim. Sizce kelimenin google da aylık aranamsı 1-10k yeterlimi .Kelime öbeğinin oluşturduğu anahtar kelimeler de düşük rekabette kelimeler yani kelimeden olusan diğer anahtar kelimelerde üst sıraları görür gibi geliyor . Yardımlarınızı bekliyorum .