Bende ay içerisinde 8PLUS düşüncesindeyim.
Elimde 6 Plus 16GB var. Satmayı düşünüyorum. Android hiç kullanmadım. 3GS - 5 - 6 Plus - şimdide min. 8 plus gibi bir model alarak 4. iphonemi almayı düşünüyorum. Eğer bütçen varsa bence minimum 8 Plus almalısın.
Öneriler arasında en iyisi 7 plus ama biraz zorlayıp durumu 8 plus almanızı öneririm.
6-6plus modellerine güncelleme gelmedi ios 13
önümüzdeki sene 6s ve 6s-plus a gelmicek ios 14
ve sonra ios 15 dediği zaman ise 7 serisine gelmeyecek bu yüzden dolayı bunları göz önünde bulundurmanızı öneririm.
Eğer mobil app ile uğraşıyorsanız telefonunuzun güncel olması gerekmektedir. uygulamaların o versiyonda stabil çalışıp çalışmadığını test etmek için. ( Semülatör de her modelleri var diyenleri duyuyorum sanki )

)
Hayırlısı olsun. iOS candır ..
7'lerin ömrününde çok fazla olacağını söyleyemem. Yani 1/2 yıla son versiyonların güncellemesi gelmeyecektir. Özellik olarakta 8 Plus, 7 Plus'a göre işlemci ve kamera yönünden bir tık daha iyi. iPhone 7 lerin bu kadar tutmasının en büyük sebeplerinden birisi de 8'le birlikte çıkan kur ve telefon kayıt fiyatlarının artışı. Birde kayıt kimin adınaysa hatta onun adına olması kuralı.
İphone 7 plus ömrü 1 2 sene sonra bitecek diyorsunuz ancak bu durum 3 sene sonra 8 in başına da gelecek. bu yüzden iphone kaybediyor sanırım. iphone 8plus alabilirim ama 5bin liraya değer bir telefon mu sanırım 8 plus cam ve alüminyum ile yapılmış note 5 gibi