serhat_akan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bırakın biraz yavaş açılsın siteniz, çok hızlı olmak zorunda değil.
cache kullanmayın.
fırsat buldukça , site hızlandırması konularında belirtiyorum, site hızlandırma, sitenin üst sıralarda çıkması için bir çözüm değil.
hatta gerilemeye sebep olabilir.
eğer kullanıcıyı çok rahatsız etmeyecek şekilde bir ortalama hız var ise siteniz ile hiç oynamayın.
tabi ki tecrübelerinize göre bu sonuca ulasmissinizdir ama bir kaynak v.s verme sansiniz var mi ?

bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim para kazanıosan ufakta olsa bir vps yada vds al kafan rahat olsun. 25 bin içerikli sitem var ucak gibi acıyor mubarek 0 cache
sadece baslangic asamasinda ki bir blog. hiti degil indexi bile yok

TRSaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru bir yere parmak basmışsınız hocam. Örnek olarak bu projede site hızı mükemmel değil. Fakat vasatta değil. Beni veya bir başkasını engellemeyecek düzeyde yavaşlık oldukça makul karşılanabilir. Tavsiyenize harfiyen katılıyorum. Siteyi hızlandıracağım derken başka bir yerden kayıp vermek.. Umarım kimse yaşamaz. Sorunu bu raddeye gelince anlamak ve çözmeye çalışmak baş ağrıtabiliyor.
aslinda sitede icerik v.s olmadigi icin en bastan dikkatli baslayarak sonra normalize etmek hedefim ama herkes yapiyorsa dogrudur mantiksal degil elbette ama tersini iddia edebilmek icin de elle tutulur bir seyler olmasi gerekir. yani hiz olumlu katki saglamanizin veya olmasa da olurun alti doldurulmali yoksa bosta kaliyor.

hardlower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sitenizi PM atabilir misiniz inceleyelim
atiyorum.