Merhabalar;
İş görüşmesine gittim bugün. E-ticaret operasyonlarını yönetecek ( n11, gittigidiyor,hepsiburada vb. ) tecrübeli tecrübesiz e ticaret elemanı arıyoruz diye. Yaklaşık 8-9 aydır e-ticaretle uğraşıyorum. Kafamda soru işaretleri oluştu;
1- Kendi bilgisayarımla çalışacağım ( Sorun değil daha iyi olur hatta, paylaşmak istedim )
2- 3 ay deneme süresi dediler. ( 3 ay sonra tekmeyi de vurabilirler )
3- Deneme süresinde 2100 ₺ maaş veririrz. Yemek bizden dediler. Sonrasında beğenirsek ( neyimi beğeneceklerini bilmiyorum

) asgari ücret + Prim
Birde farklı bir sektör var.İlanda hukuk bürosunda çalışan Excel bilgisi bulunan yetiştirilmek üzere katib aranıyor.. Bunu işkur gönderiyor bu arada. Şartlarını görüşmedim. Çünkü aklım halen daha e-ticarette. Kafam karıştı biraz.
Burada iyi veya kötü birşeyler yazılmış. Herşeyden önce şuan işsiz olarak kendine yetebiliyor musun? Acil işe ihtiyacın var mı? En önemli soru bu bence. Eğer böyle bir durum varsa direkt gir. Ama daha iyilerini bulurum aciliyetim yok diyorsan araştır. veya en kötü yine gir bu işe çalışırken yine araştırmana devam et. Kafana yatan başka bir iş olursa oraya gidersin. (Normalde bu benim hoş gördüğüm bir durum değil. Ama bu iş yerinin size verdiği maaş ve deneme süresi birde saatleri göz önünde bulundurursak yapma hakkın var.)