profilin de üniversite öğrencisi olduğun yazıyor belli ki daha yolun başındasın burada konu ile alakalı gerçekten bilgi sahibi abilerin sana doğrusunu söylüyor sen halen yok yıllarımı verdim yok seocular şöyle yapıyor böyle yapıyor diye herkese cevap verme derdindesin, bir dur sakinleş kardeşim.
Yaptığın yanlış, bunun neyini savunuyorsun ? Ortaya biri ss atmasaydı biz seni tebrik edip kutlayacaktık.
Hatanı kabul et, bu şekilde devam etmek istiyorsan et bundan sonraki süreç google ile senin aranda olsun. Ama haksız kazanç sağlayıp reklam veren kişilerin hakkını ve seninle aynı mecrada para kazanmak isteyen kişilerin hakkına girdiğini unutma.
Kimse seni burda kıskanmıyor, kimse sana kızmıyor sana doğruyu söylüyorlar ama sen kabullenmiyorsun.
Bazen en büyük erdem kabullenmektir pırıl pırıl genç bir kardeşimizisin, ne gerek var bu tartışmalara.
tamam hepiniz haklisiniz ben haksizim hepiniz tertemiz aksiniz. Bidaha forumada girmiyorum sadece o seo trosuyla bu konuyla ilgileneceğim. Bu yaziyi oku ( savcilikta görüşeceğiz.)