dlnsln adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ne kar amacı güdüyorum nede bir gelir elde edeceğim ama sadece belki kendileri de görüp gurur duyar diye yazıyorum .

Kendileriyle calısmaya baslayalı cok olmadı ama büyüğünden küçüğüne bir çok firmayla çalıştım destek ve ilgi konusunda bu kadar ilgili ve yardım eden bir firmayla karşılaşmadım. Yardımdan kastım çözüm odaklılar bir sorun olduğunuzda küçük bir şeyse bir sorun 2 dakikada çözülüyor. Lafın gelişi 2 dakika değil bildiğiniz 2 dakikada. Daha önce firmaların 10 dakikada cevap vermesine bile iyi diyordum ama bunlar gerçekten iyi

Firmanın adı kapteyan.com.tr,

https://www.kapteyan.com.tr/ bu siteden inceleyebilirsiniz. Canlı desteğinden gecenin 3 5 inde bile cevap alıyorum gece 3de attığım tickette 5 dakikada sorunuma cozum uretılıyor gerçekten görürlerse kendilerine teşekkür ederim
Merhabalar, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.
Kurumsallığın Getirilerini Uygulama Müşteri memnuniyetini artıran, tutarlılığımızı sağlayan ve kârlı büyüme stratejimizin gerçekleşmesini mümkün kılan; kurumsal hizmet, tarafsızlık, müşteriye saygı ve etik duruştur. Biz sahip olduğumuz değerlerden güç alarak ilerleyeceğimizi ve başarılı olacağımızı biliyoruz. Kapteyan Bilişim Teknolojileri’nde, “pozisyona göre insan bulmak” değil, “insana göre pozisyon yaratmak” felsefesi ile örtüşen bir işe alım süreci yürütüyor ve en değerli varlığımız olan çalışanlarımız ile uzun vadeli, sürekli gelişime odaklı ve karşılıklı değer sağlayan ilişkiler yaratmayı amaçlıyoruz.

Teşekkürler iyi çalışmalar.