bu kadar mı? Kuran'ı ezbere bilmiyorum sen bunu nereden çıkardın onu da anlamadım, benim yazdığım bilgiler temel din bilgisi o kadar, onu bile bilmeye gerek yok çünkü cumaya gidenlere her hafta tekrar edilen bir ayet. Bunu dahi bilmek günümüz dünyasında artık ayrıcalık olmuş) İyi sen webden konuş appdan konuş dinleyelim ilmimiz artsın nitekim faydalandığım zamanlarda olmuştu geçmişte ama temel din bilgisi bile seni aşıyor anlaşılan sen bu konulara girmesen daha iyi iyi) olay çok anlamsız noktalara gitti bu dan son cvpp yazışım. Bu konuda duyarlı olanlar zaten bunu engellemesi gerektiğini ve nasıl yapacaklarını da diğer üyelerin mesajlarıyla da artık anlamıştır. uzatmaya gerek yok
hüküm koyan sensin ben çok iyi biliyorum vs demedim, bana kuran oku diyen adamların yaptıkları işleri söyledim. Çok müslümansanız dedim giydiğiniz dona kadar günah işleniyor veya günah işlenmesine yardımcı oluyoruz dedim. Siz işinize gelen kısımları günah işinize gelmeyenleri günah değil diye hüküm koyuyorsunuz. Devlet sigara günah diyor, sigaranın yüzde 95 i vergi. Tam olarak yaptığın aynı şey. Adsense günah ama adsense kullandığın site sevap değil mi? Haber sitesinde kullanırlar, haber başkasının haberi kopyala yapıştır izinsiz. Pinterest sitede kullanır, spam yapar, herkesin resmini fotosunu izinsiz kullanır üstünden para kazanır ama takıldığı nokta adsense dini reklamları olur. Benim anlatmaya çalıştığım nokta bu. sana ya da başkasına düşmanlığım kinim yok, inatla anlamamaya çalışmandan dolayı ve hükümlerinden dolayı bu şekilde yazıyorum. Allah işini rast getirsin.