Merhaba arkadaşlar,
bugün siteye yazı eklemeye çalıştığımda beyaz ekran ile karşılaştım, internette yaptığım araştırmalara göre, tüm eklentileri kapatıp denedim ve aşağıdaki yöntemide denedim sorun çözülmedi.
ÇÖZÜM:
Wp-Config.php dosyasını açın
Kodları fizibilitesini bozmayacak şekilde uygun biryere bu kodu yapıştırın ve sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.
define( CONCATENATE_SCRIPTS, false );
define( COMPRESS_SCRIPTS, false );
define( SCRIPT_DEBUG, true );
bug kayıtlarıda aşağıdaki gibi, konu ile ilgili yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim
Notice: bkeha_ist_widget içindeki WP_Widget oluşturucu yordam 4.3.0 sürümünden bu yana desteklenmiyor! Yerine__construct()kullanın. in /home/sagliksi/public_html/wp-includes/functions.php on line 4716
Notice: Constant CONCATENATE_SCRIPTS already defined in /home/sagliksi/public_html/wp-config.php on line 124
Notice: Constant COMPRESS_SCRIPTS already defined in /home/sagliksi/public_html/wp-config.php on line 125
Notice: Constant SCRIPT_DEBUG already defined in /home/sagliksi/public_html/wp-config.php on line 126
Notice: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/sagliksi/public_html/wp-config.php on line 127
Notice: Undefined index: post_type in /home/sagliksi/public_html/wp-content/themes/wpex-status/inc/meta-pages.php on line 108
Notice: Undefined index: post_type in /home/sagliksi/public_html/wp-content/themes/wpex-status/inc/meta-posts.php on line 125