ilk mesajımı bir kere daha okuyunuz olmadı yine okuyun.. benle yada benim bilgimle ne alakası var? bu adamların çoğunun müslüman olarak ölmediği gizli değil ki yada mümin olarak ölmeyenin cennete giremeyeceğide gizli değil. siz bunları ilk defa duyup şaşırmış olabilirsiniz ama hiçte şaşırılacak bişey yok. müslüman olmayan biri sadece kelimei şehadet getirince müslüman olur ve anadan doğmuş gibi günahsız olur nasıl inançsızların mümin olup cennete gitmeleri bu kadar kolay ise inançsız öleninde ahiretteki evedi ömrünü cehennemde geçirecek olması bu kadar kolay. konuya yazmaktaki sebebim bu konulara dikkat edenler için fikrimi beyan etmek ve konuyu açan arkadaşa teşekkür etmekti. olay bu.
Sanırım anlatamıyorum. Siz insanların cennete veya cehenneme gideceği konusunda yargılar dağıtmaya, hatta sevaplarını günahlarını hesap etmeye devam edin. Kim müslüman olarak ölmüş, kim gayri müslim olarak ölmüş en iyi siz bilirsiniz. Çünkü bahsettiğiniz kişilerin bile son nefesini verirken hep yanındaydınız değil mi? Bu kadar kesin konuştuğunuza göre vardır bi bildiğiniz. Evet, şaşırdım. Çünkü benim bildiğim İslam dininde bunları sadece yaratıcı bilebilir.