Herkese selam. 27 yaşıma kadar hep önümde engel olan askere şükür 2 Aralık'ta başladım. Acemilik falan derken Ağrıya düştüm. Usta birliğindeyim ve Yüzbaşı Habercisi olarak devam ediyorum. İnanmak zor geliyor askerde olduğuma, bu engelin artık önümden kalıyor olmasına. Çok farklı bir duygu, çok değişik hisler. Baktığım zaman 6 ay hatta bir buçuk ay gitti 4 buçuk ay çok kısa geliyor ama burada farklı hissettiriyor. Günler bir şekilde geçiyor. Forumdaki büyüklerimden yaşıtlarımdan bir şeyler duymaya ihtiyacım var. İyi kötü demeyin yazın. Bu arada Erzurumluyum ve ailem cumartesi günü ziyaretime geldi. Her 15 20 günde bir gelecekler Allah nasip ederse. Nişanlı olmamın etkisi de tabii ki büyük. İnşallah askerliği bitirince düğünümüz var 😊 yazan herkese şimdiden teşekkür ederim. Bu süreçte ne yapmam lazım, neler beni bekliyor ve ne olacak. Fikirlerinizi lütfen paylaşın..
Sevgiler, saygılar sunarım. 4 buçuk ay sonra kaldığım yerden devam edeceğim inşallah.
99/4 Ağrı Merkez
SD..
Hayırlı tezkereler kardeşim bende gidecem ve dönünce düğün yapacam inşallah. Bu yazını okudum bende bir huzur buldum şimdi. 😊