Merhaba hocam,
Benimde boyum 186cm kilo serüvenim şu şekilde 127 den 90 a oradan 151e ordan 140 a şu an bu kilodayım. En önemlisi bence kan şekeri kontrolü. Ciddi kilolar verip ciddi kilolar aldım. Bu konuda tek rakibim Sibel Can

Kan şekerini kontrol ederseniz ani acıkmaların önüne geçtiğinizden gece geç saatte yeme krizleri olmuyor. Şimdi sen neden yapmıyorsun kardeşim diyebilirsin. Açıkcası ben yemek yemekten aşırı keyif alıyorum. Aç olmasam da yemek bana mutluluk veriyor. Bu yüzden keyif aldığım için de yiyorum. Ayrıca instagramda @saglikliyasiyoruzcom hesabı o hesabı yöneten @a.okancaglar hesabını mutlaka takip et. Bilimsel ve akademik olarak sağlıklı beslenirsen ne kadar yediğinin önemi olmadan kilo verebileceğini açıklıyorlar. Okan bey ciddi kilo vererek bağımlı olduğu 11 ilacı bırakmış. Bence tüp mide ameliyatını düşünme. Midenin demir emen kısmını alıyorlar ve demir takviyesi alıyorsun sürekli. Bence şu an ispatlanmamış çok fazla sorunu ilerde ortaya çıkartacak diye düşünüyorum. Diyeceklerim bu kadar. Kolay gelsin.