FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Edison, Grahambell falan koca bir sıfır kazanıyorlarmış. Sizin içerden adamınız var sanırım aksi takdirde nasıl koca bir sıfır aldıklarını düşünebilirsiniz ki? Rahmetli dedemin dikili bir kaç ağacı vardı kaç kat sevap almıştır sizce? Koca bir sıfır değildir sanırım. Yazmıyayım yazmıyayım diyorum ama dayanamıyorum. Sanırım artık din ile ilgili konulara girmeme kararı alacağım.
içerde adama ihtiyaç mı var? aç Kur-an'ı bak kardeş engel mi var? iman edemeyen cennete giremez. bu kadar basit. Senin için diyanete yazıp fetva da isterdim bu konu da ama adama gülerler)) her cuma hocalarımız hutbede okuyor bu ayeti sen hangi dünyada yaşıyorsun derler adama. Ama sen sor gelen cevabıda konuya yaz insanlarda faydalansın

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İslamı allahı senden mi öğreneceğim tipe bak.
sana o aklın fayda vermemiş o iş bana mı kalmış)) sadece son cümlenden bile bu islamı sana öğretebilmenin ne denli zor olduğu anlaşılıyor ama benim zaten öyle bi isteğim yada derdim yok ki, ben fikrimi her zaman belirtirim karşımdaki değil konu ve doğru benim için önemlidir vesselam