Öncelikle siz ne istiyorsunuz ? Hangi alana yönelmek istiyorsunuz buna karar verin.
Kafanızda projeyi belirlemeden alt yapıyı oluşturamazsınız .Proje için ise fikir almak yerine , projeni belirleyip onu geliştirmeye yönelik fikir almalısın. Bana göre tarih ile ilgili bir site kur. Ali'ye göre spor , Veli'ye göre haber. Sen hangisini yapabilirsin?
Yani Aslında Bi Proje Düşünüyorum Free Hosting Ve Domain Hizmeti Gibi Ama Başarılı Olabilirmiyim
merhaba
http://ramazanakbuz.com sitem vardı yazılım haberleri programlama bilgileri projeleri paylaşıyordum.Gram geliri yok.Sonra apk falan paylaşmaya başladım güzel trafik ve gelir gelmeye başladı.tbm çok düşük lakin tıklama çok fazla oluyor.Nacizane tavsitem hileli apk indirme sitesi yaparsan bence büyük gelir var.
Olabilir Ama Güzel Bir Alan Adı Lazım.
Genelin de geneli bir soru olmuş. İsteğiniz, beklentiniz, verebilecekleriniz, yapabilecekleriniz nedir? Detaylandırırsanız, ona göre yardımcı olunabilir.
Yani Kafamda Fazla Bi İstek Yok Karar Veremiyorum Diyelim
Boş sitelerle blog uğraşmayın paranız ve bilginiz varsa bir uygulama ile başlayın
Mobil Uygulama Bilgim Fazla Yok :/
Öncelikle siz ne istiyorsunuz ? Hangi alana yönelmek istiyorsunuz buna karar verin.
Kafanızda projeyi belirlemeden alt yapıyı oluşturamazsınız .Proje için ise fikir almak yerine , projeni belirleyip onu geliştirmeye yönelik fikir almalısın. Bana göre tarih ile ilgili bir site kur. Ali'ye göre spor , Veli'ye göre haber. Sen hangisini yapabilirsin?
Haber Sitesi Olabilir Ama Site Haberleriyle Fazla Uğraşamam Vaktim Olmaz