sicknessxD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onu demiyorum hocam sıra 'Adsense'' gelene kadar ohoo.

Boğazına kadar günaha batmış insanlar , bunların arasında adsense devede kulak yani.

Yaptığımız herşey haram ona kaldıysak, adsense gelirlerinin hepsinden tutun yaptığımız ticaretlere kadar hiç biri helal değil bu bakış açısıyla.
Şuan bizim gördüğümüz İslam gerçek İslam değil. İslam'ı ticârî dolandırıcılıkta araç olarak kullanan kişileri müslüman zannediyoruz maalesef. Ve o kişiler üzerinden dini yargılıyoruz. Bu doğru değil.

Benim bu zamana kadar Adsense hesabım olmadı. Çünkü ben blogger değilim. Ben firmalara SEO hizmeti vererek para kazanıyorum. Bu konuyu açmanın sebebi blogger arkadaşların fikrini öğrenmekti. Bu forumda hepimiz kardeşiz. Yeri gelir istişare yaparız, yeri gelir alışveriş yaparız, yeri gelir bazı şeyleri tartışırız. Gerçekten masumane bir niyetle açtım konuyu fakat çok enteresan yorumlarla karşılaştım. Medenî bir şekilde görüş bildirmek yerine konuyu siyasete taşıyan, düşüncelerimle alay eden ve meseleyi bambaşka noktalara taşıyan kardeşlerimiz oldu. Bazı şeyleri daha rahat konuşabilmeliyiz diye düşünüyorum. Ben yazının en başında da söyledim. Herkesin dînî hassasiyeti farklıdır. Dolayısıyla bu konuyla alakası olmayanların muhalif bir şekilde görüş bildirmelerine de anlam veremedim.