Makaleperest adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 6 ay önce Pinterest odaklı site açmayı ve spam yapmayı bırakmıştım bu süreç içerisinde sürekli kategoriyi takipteydim. Hep çoğu kişinin yakındığı hususlar karşıma çıkıyordu. Reklam gösterilmemesi, trafik sorunları vs. Bu doğrultuda Pinterest'e özgün olarak çalışmayı hedefledim. Tabii ki içerik ürettikten sonra diğer sosyal mecralarında gücünü kullanmakta fayda vardır ki, paylaşımları facebook ve Instagram üzerinden de ilerleteceğim.
3 Gün önce siteyi açtım temayı vs kurdum forum içinden sağolsun birkaç hocam çok yardımcı oldu bu hususta.
Ayrıca hosting hizmeti aldığım ve hız konusunda destek veren @hardlower; hocama çok teşekkür ederim.
Bu sitemde amacım aslında sadece Pinterest'e odaklanmak değil organik aramalardan da kullanıcıyı siteme çekmek. O yüzden içeriklerimi oldukça özenli girmeliyim diye düşünüyorum.
Kategori: Kategorimi saklamayacağım; kategorim ciltbakımı Site dili Almanca
1. Gün ; Siteye bir adet içerik girdim yaklaşık bir saatimi aldı Oluşturduğum Pinterest ve Facebook sayfalarında gönderiyi paylaştım.
2. Gün ; Sitede ve temada değişiklikler yaptım siteyi oldukça sade bir hale getirmeye çalıştım.
3. Gün; Bugün Siteye 1 adet liste içerik girdim ve sonucunda Site dili Almanca olmasına rağmen, Çin ve ABD ' den 8 hit geldi ve bu belki de beni acayip derece ateşledi çünkü 3.günden hiç beklemiyordum.
4. Gün; 1 Adet makaleli içerik girdim ve paylaştım daha yarım saat oldu.

Bu Şekil seri paylaşımın ardından aynı gün çok güzel dönüş aldım.

Önerilerinize, eleştirilerinize daima açığım konuyu her hafta güncellemeyi düşünüyorum.

https://imgyukle.com/i/VD0Uvt

Önerilerinize, eleştirilerinize daima açığım konuyu her hafta güncellemeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
Bende bu işi dusunuyordum spam yapmadan ne kadar ileriye gidilebilir diye, konuyu surekli guncellerseniz harika olur