işte mesele bu benim doğrularım sizin işinize şuan gelmediği için linç eden oluyorum sizin gözünüzde ama alakası yok.
bu konunuzda geçen bir olayı genele bağladım örnekledim benden çıktı demekle çıkmıyor konu açınca yükünüz hafiflemiyor.onu diyorum.
olaya tek taraflı bakmayın her olumsuz söz linç değildir hatalı bir konu açtınız konu kilitlendiği için bir oh çektiğiniz belli androix mevzusunda insanların canı yanmış.
sizin bu üyelerden önce hastaneyi arayıp bilgi vermeniz gerekirken mağdur olan kişi hastaneyi arayınca olay çözüldü.
sizce üye foruma gelip insanların mağduriyetlerini giderecek mi? gerçekten çok merak ediyorum yorumunuz nedir?
Mağduriyetleri gidermesini umuyorum. Ama mağduriyetlerden benim haberim yoktu. Ben konu açtığımda -trade yoktu, şikayet konusu yoktu, yazılım konusunda olumsuz yorum yoktu. Eşinin telaşlı ses tonuyla söylediklerini baz alarak direkt foruma taşıdım. Ne bir mağduriyetin altında imzam var ne kefaletim ne de sorumluluğum. Sizin yorumunuzla düşünce doğrultum farklı olduğu için linç olarak nitelendirmiyorum ama beni suçlu olarak göstermenize serzenişte bulunuyorum. Çünkü insanlara iyi niyetimi kaybetmek istemiyorum. Böyle bir şeyin bile yalanı olur mu? Zaten 2 gündür bu konuya da ayrı canım sıkkın. Mutlu olmamı gerektirecek haberler almama rağmen canımı sıkan unsurlardan birisi.