Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda belirttiğim şeyi yapıyorsunuz. Ben bu konuyu o olay için değil, genel olarak açtım.

Kişiyi foruma davet eden ben değilim. Günah keçisi aranıyorsa foruma davet edeni çağırmak lazım. Ben kendisini bu forumda tanıdım. Emin olun, kime böyle bir bilgi verilse aynı davranışta bulunurdu.

Yasal bir işlem başlatacak varsa adı belli sanı belli, tanık olarak yazdırabilirler tabiki. Özelden ad soyad bilgilerimi gönderirim.

Bana sorumluluk yıkmaya çalışma gayenizi anlayamadım, bu konuyu da o olayla ilgili değil birçok örnekler vererek açmıştım.

Size böyle bir şey dense, o an'a kadar da yanlışını görmediğiniz birisiyse yine de şüphe ederek yaklaşabilirsiniz. Saygı duyuyorum. Eğer ben aldatıldıysam da bir sorumluluğa girecek konuşmalarda bulunmadım.
işte mesele bu benim doğrularım sizin işinize şuan gelmediği için linç eden oluyorum sizin gözünüzde ama alakası yok.

bu konunuzda geçen bir olayı genele bağladım örnekledim benden çıktı demekle çıkmıyor konu açınca yükünüz hafiflemiyor.onu diyorum.

olaya tek taraflı bakmayın her olumsuz söz linç değildir hatalı bir konu açtınız konu kilitlendiği için bir oh çektiğiniz belli androix mevzusunda insanların canı yanmış.

sizin bu üyelerden önce hastaneyi arayıp bilgi vermeniz gerekirken mağdur olan kişi hastaneyi arayınca olay çözüldü.

sizce üye foruma gelip insanların mağduriyetlerini giderecek mi? gerçekten çok merak ediyorum yorumunuz nedir?