Öncelikle hayırlı geceler dilerim. Bu tarz linç yiyen arkadaşların profillerini incelemenizi öneririm. Neden linç yediklerini anlayacak hatta inanın sizde aramıza katılacaksınız. Çünkü bu tarz linç yiyen arkadaşlar sürekli olarak absürt konular açıyor. Bahsettiğiniz arkadaşın konusuna bende yorum atacaktım ama zamanım yoktu atamadım. Kalkıp bir konu hakkında ortaya bir fikir atılıyor ve bu fikir bir yön verme amacıyla yapılıyorsa o fikre önce biz inanmalıyız. Mesela ben diyorum ki " bundan sonra sol burun deliğinden sigara içenler idam edilmeli! " lakin bu yazıyı yazarken sol burun deliğimi kullanarak sigara içiyorum... Komik, linç yedirilmemeli direk olarak damarımdan verilmeli.

Uzun lafın kısası sizden ricam linç yiyen bu güzel kardeşlerimizin profillerini inceleyin. Bu tarz trajedilerin kaynağı aslında kendileri. Hepsi forumda tuhaf konularıyla yer edinmiş, ciddiye alınmayan hatta alınması teklif dahi edinmeyen arkadaşlar. Kötüler mi? Yok hayır, eminim her biri içtenler lakin hayat acımasız.

Tekrardan iyi geceler, güzelliklerle kalın.
,