Tüm haklar hemen al ile @Bgokce; arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı olsun.
Bilgi oyunu scriptimin tüm haklarını açık arttırma ile sunuyorum. Alan arkadaş dilediği gibi lisans satışı yapabilir, kendisine site açıp gelir sağlayabilir, ben açık kaynak olarak satmadım ancak dilerse açık kaynak olarakta satışını yapabilir. Aktif satışını yaptığım sıra yaklaşık 1 ay içinde ortalama 1900+ civarı gelir sağladım. Ancak uzun zamandır farklı işlerimden dolayı satış konumu güncellemiyorum bile bu yüzden işi tamamen öğreterek devredeceğim bir arkadaşın satış yaparak gelir sağlamasını istiyorum. Domain lisanslı satış yaparak scripti güvence altına alabilirsiniz init.php lisanslıdır. Ioncube ile lisanslanmıştır ve lisans kontrolü localde yapılmaktadır herhangi bir sunucu hatta hosting dahi gerektirmiyor. Lisanslama dosyalarınıda vereceğim dilediğiniz gibi lisanslama yapabileceksiniz. Özetle alan arkadaşa kurulum vb. temel ayarlar gösterilecek, lisanslama öğretilecek. Dilerse müşterilerinin ekletmek istediği özel istekler için kendisiyle ücretli çalışmaya devam edebilirim.
Aklınıza takılanlar vb. iletişim için :
0536 682 34 36 (WhatsApp ile iletişim için tıkla!) Script Satış Konusunu İncelemek İçin : TIKLA
Demo Site İçin :
TIKLA (TÜM REKLAM DEMOLARIDA AKTİFTİR SİSTEMİN ASIL AMACI REKLAMDAN GELİR SAĞLAMAKTIR DEMODAN TEST EDEBİLİRSİNİZ!)
Demo Mail :
demo@demo.com
Demo Şifre : demo
Açık Arttırma Başlangıç :
1 TL
Min Arttırma :
50 TL
Hemen Al :
1500 TL (Kredi Kartına 9 Taksit İmkanı!)
Açık Arttırma Bitiş :
Son teklif + 24 saat NOT : Önceki konudaki arkadaşın kişisel durumları nedeniyle ücreti ödemek istemesine rağmen satışı yapmadım. Haksızlık olmaması adına tekrar açık arttırma ile sunmaya karar verdim. Ciddi anlamda scripti alacak arkadaşın satış yaptığı müşterileriyle ilgilenebilmesini ve aktif olmasını öneririm.