Buda eminevim ve fuzulev gibi bir sistem, bunun içinde mutlaka izin alınması gereken bir kurum vardır işin o kısmınıda araştırmanızı öneririm.
Sistemdeki açık sizinde belirttiğiniz gibi parayı ilk ay alıp kaçabilir birileri. Bunun çözümü bence sözleşmede gizli. Sisteme kayıt olan kişi ya eski usul yazılı sözleşme imzalayıp yada e-imza ile online imza atarak yasal bir sorumluluğa girmeli. (Eğer kendi imzalayıp size yollayacaksada bu kağıdı noterden onaylatıp yollamalı)
Buna rağmen sizi dolandırmaya çalışacak çok fazla insan olacak, bu işin şuan öngörülmeyen farklı sıkıntılarıda olabilir.
Benim kullanıcıyı değil sizi koruyacak önerim minimum ilk 3 ay para dağıtmamanız, 3 ay düzenli ödeyenler çekilişe girebilmeli, ilk 3 ödemeyide kontrol edip kendi banka hesabından ödeme yapmayanları sistemden çıkartmanız. Böylelikle sözleşme yaptığınız kişimi size ödeme yapıyor yoksa başkasının adını verip sizimi dolandırıyorlar bunu anlayabilirsiniz.
Çok detayına inmedim bu fikirde. Sadece ilerleme aşamasında. 3 ay para dağıtmama demek de ayrı bir sıkıntı. Dahil olan kişi neden 3 ay param içerde niye yatsın ki diyecek. Ha işin sonunda yatırdığı paranın 10 katını alacak onu düşünmez ama kendi parasını düşünür. Bir yerde olay çıkmaz yola giriyor
Acaba ücretli üyelik olsa olur mu? Diye düşündüm bunda da siteyi kimse denemeden bakmadan üye olmaz dedim..
Aslında sistem tamamen bu eminevim fuzilievim gibi sirketlerle aynı mantık. Teşekkür ederim bunun içinde
ayesoft