En geç saat gece 23:30 da uyuyunuz çünkü tüm gerekli hormonların çalışması için çok önemli.

Sabah iş yerine yürüyerek akşam yürüyerek gitmeniz zaten spor yetecektir yapbiliyorsanız harika.

Bol su tüketin dememe gerek yoktur eminim.

Aynı şekilde gün içinde çay kahve içiyorsanız ve bunlara şeker atıyorsanız sadece bu şekerleri kesmeniz zayıflamanız için fazlasıyla yetecektir.

Geçende forumda biri yazmıştı maydanoz, limon felan gibi bazı yeşilliklerden oluşan bir kür o kür güzel yağ yakıyor içme suyunda onu kullanmanız yap yakımını hızlandıracaktır.

Çok stres sıkıntıda insana kilo aldırır mümkün olduğunca stresten kaçının tabi bu mümkün değil varsa ama en azından çok kafa takmamaya öalışın sizi mutlu edecek şeylere yönelin.

Birde sizin için çok önemli olan acıkma iç güdüsünden kurtulma onuda yine çok iyi zayıflamış birinden duymuştum Herbal life ürünlerinde bir ürün vardı mama gibi birşey ama inanılmaz tok tutuyormuş zatan bunu kullanınca normal öğünlerde yemek ihtiyacı duymuyormuşsunuz.

Ben kilolu biri değilim ama bu konuda bilgi birikimim ve çok kilolu olup ne yaptığında zayıfladıklarını bildiğim için size bu bilgilerimden derleyip yazdım. Umarım yazdıklarımdan bir kaçı sizin sorununuza çözüm olur.

Sağlıklı mutlu günler dilerim