Aslında belirli bir kilo vererek bu motiveyi daha önce yakalamışsın ve şuan o motiveyi kaybettiğini düşünüyorum. Öncelikle o kiloları verdiğin dönemdeki motivelerini düşünerek aynısını yapabilirsin çünkü bunu daha önce başaran kişide sensin. Burada ben dahil herkes bir şey diyecek ama 23 KİLO VEREN KİŞİ sensin dostum. Öncelikle sana hakkını teslim edelim ki bu senin en doğal hakkın. Tekrar ben dahil baya kişi yorum yapıyor veya yapacak ama bunca kişi hayatında 23 Kilo vermiş mi ? Zannetmiyorum herkes kendi bilgilerini aktaracak. Bu kötü değil ama asıl motive eden sen olmalısın. Başka bir konu açarak nasıl 23 Kilo verdim ve devam edeceğim desen çoğu insan gelip sana nasıl 23 kilo verdiğini soracak.

Tavsiye değil de 1 haftadır yaptığımı söyleyeyim.
Ekmek yani una dahil ne varsa tüketmeyi bıraktığın an kilo verebileceğini düşünüyorum. Çünkü yaşadığımız coğrafya resmen bunun temelinde ilerliyor
Ciddi ciddi ekmek ve türevi yemeyince yemek bulamıyorsun. Sabah simit v.b zaten yiyemiyorsun okulda/işte tost most da hayal kek mek gibi market ürünleri de bu grupta Sadece et ve normal şeyler kalıyor. Onları da istediğin gibi ye.(abartmadan.)
Not : Zaten kilolu olduğun için senin günlük kalori hesabın bir başka. Örneğin 110 kilo bir insanın 110 kilo olmaya devam edebilmesi için her gün 3500 kalori alması gerek diyelim Sen normal beslemeye başladığında zaten kilo vereceğini düşünüyorum

Unutma makarna da yok