Angelicakaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son zamanlarda sürekli bu tarz konular görüyorum. Etrafımda da sudan sebeplerle boşanmalar da çok fazla zaten diye kendi kendime insanlar bu derece neyi alıp veremiyorlar acaba diye de düşünmüştüm hatta geçen gün ama anladığım kadarıyla pek çok kişi aile olma kavramını sindirmeden evlenip sonra da işi skor meselesine döndürüyor. Bu işin sonunda da böyle saçma sapan şeyler sorun olmaya başlıyor. Neredeyse 10 senedir evliyim. Benim ailem de eşimin ailesi de hem kendi istediklerinde istedikleri gibi ve istedikleri zaman evimize girer çıkar yatar kalkarlar, hem bizim ihtiyacımız olduğunda ellerinde geldikçe koşar yardıma gelirler. Yok biz biraz kafa dinlemek istiyorsak açıkça söyleriz mesela bu hafta görüşmeyelim diye..ve iki taraf da hiç alınmaz hatta alınmayı düşünmez bile. Ha hoş biz seviyoruz gelsinler etsinler ailecek yiyelim içelim eğlenelim sohbet muhabbet olsun diye ama istemediğimiz zamanlar da oluyor elbette o zaman da kimse kimseye alınmıyor gücenmiyor. Ben kendi ailemden de böyle gördüm, eşim de öyle görmüş belli ki. Aksini düşünemiyorum bile ve bana bu tarzda şeylerin lafının yapılması bile çok ayıp geliyor. Eşimin kardeşleri ile yaşım yakın, arkadaşlık ediyorlar bana, çok da severim. Benim ablalarım eşime de ablalık yapar çok da iyi anlaşırlar. Ne tuhaf şeyleri dert ediyorsunuz aklım almıyor. Allah dert vermesin gerçekten
Tebrikler, yazınızı sıkılmadan okudum.