SauRonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben İstanbulda inşaat şirketinde personel müdürüyken güvenlik görevlilerimizden bir tanesi yaşlı dertli bi adamdı. Çocuğu üstüne kredi çekip harcamış kaçmış. Bunun da sadece emekli maaşı vardı onla kredi borcu ödüyordu. Her gün diğer personellerden nöbette uyuduğu şikayetini alıyordum. İşten çıkarmadım borcu harcı var diye. Her gün Allah razı olsun derdi.

Memleketinde arsasında böyle şeyler olmuş direk mi dikilmiş öyle bir şey işte unuttum. Adam veda bile etmeden direk bastı gitti. Parayı bulmuş.

Hem anımı anlattım hem soruna bi nevi cevap )
😂😂 Çok hayırsızmış oda ama sanmıyorum hocam çok para bırakacağını

AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dönem size ya da resmi sahibine bir şekilde ulaşılamamış olabilir. Başka bir yer veriyorlar diye biliyorum.
Gerçi arayıp bulamaması çok zor ama Cimer üzerinden başvuru yapın ada parsel vs. bilgi verirler.
. Dediğiniz gibi yapacağım olmadı
Anglo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapım anında işgaliye bedeli ödemesi gerekirdi size. Sonrası için bilmiyorum fakat araştırma yapar, yazarım bu konuda.
Dedemin arazisi belki ilk başta ona ödenmiştir fakat hatırlamıyor
Teşekkürler hocam ben biraz araştırdım pek net cevaplar bulamadım
MertcanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakarya’da da bir çocuk parkının üzerinden yüksel gerilim geçiyor. Gerçekten tehlikeli olduğunu düşünüyorum.
Kesinlikle hem radyasyon hem koptuğunu vs düşünüyorum çok tehlikeli

bsbilisimsatis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir bilgi sahibi olarak Direk yerini (Pilon) yeri olarak kamulaştırılır Tellerin geçtiği alan içinde üst irtifak hakkı kuruk bunun için Detaş Genel Müdürlüğü ile irtibata geçmeniz gerekmektedir yanınızda ılgılı yerın resmı ve tapusu olsun.
Bununla ilgili bir ücret talep edebilir miyiz?
fc33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilgili belediyeden imar planı örneği alarak şehir plancısını gidebilir veya harita mühendisliği şirketi ile görüşürseniz.
Sonuç ne olur sizce hocam?