Emirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bence sitenizin dilini ingilizce yapın. ek olarak 10 ayda 2800 içerik paylaşmıssınız. bence bunu düzene sokun. örnk: haftada 3 gönderi ben kendi bloglarımda haftada 1 tane paylaşıyorum
Hocam haber portalı olduğu için günde 4 saat aralıklarla zamanladım. Türkçe devam etmek istiyorum. Mesela shiftdelete de ing ama türkçe içerik yayınlıyor çok etkili mi ki bu domain ing veya tr olm olayı

harunS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
içeriğiniz ilgi çekici değil. sınırlı bir kesim bu işlerle ilgilenir. en azından trde şu an için böyle. ayrıca seo ayarlarınız iyi yapılandırılmamış. gereksiz index alan sayfalarınız var. yukarıdaki arkadaşın görüşüne pek katılmıyorum. domain adının etkisinin düşük olduğunu düşünüyorum. en azından, bence öncelikli problem domain değil. örneğin havuç nasıl yetiştirilir şeklinde bir site açsam bu sitenin hitap edeceği kitle sınırlıdır. istediğin kadar özgün içerik olsun durum değişmez. google webmaster tools ile aranma durumunuzu incelemeniz faydalı olur, googlede içeriğiniz aranıyormu, aranıyorsa bu aramalarda sıralamanız ne durumda bunlar önemli.
Hocam seo ayarları ile ilgili öneriniz var mı. Yapabilen veya yapabileceğim herhangi bir bilgi