talibim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu reklamı görür görmez yıllar önce adsense hesabımda engelledim. hiçbir sitemde çıkmıyor. bu konuyu açıp insanların dikkatini çektiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim bak bu benim aklıma gelmemişti) Allah razı olsun.

Ayrıca yorumlara baktığımda birçok konuda iyi fikirlere sahip olan üyelerin konu islam yani kendi dinleri olunca cahilin de cahili olduklarını görmek gerçekten içler acısı.Bir insanın islamdan çıkıp hristiyan olmasına vesile olmakla egzoz dumanını aynı kefeye koymakta ne ya. Yada bunun gibi birçok saçma yorum. Burda yapılan yoruma bakılınca bu adam şehadet getirmeyi bari biliyor mu? Diyesim geliyor açıkçası.

Elektrik yada ampül gibi büyük icatları düşünün, bunları bulan adam müslüman ölseydi bizler her lambayı açtığımızda yada elektriği kullandığımızda hala sevap kazanıyor olacaklardı. Halbuki yakın zamandaki bu tip büyük icatlar batıdan çıkmış ve sahipleri ya dinsiz ya hristiyan, dolayısıyla her gece yattıkları mezardan milyar milyar insan aracılığı ile sevap alabilecekken aldıkları şey kocaman sıfır.

Bu arada dinsiz yada hristiyan farketmez. Allah katında tek geçerli din İSLAMDIR. Tabi bu bilgiyi cumaya giden herkes bilir her hutbe de hoca okuyor çünkü. Bunu bile bilmekten acizsek vay halimize.

Din önemlidir, dinden çıkmaya vesile olmakta önemsenmeyecek birşey değildir. Akıllı ve nasipli adam feyz alır diğerleri ise bu yazıda imla eksik, cümle düşük, yüklemi nerde, ben kazandığım parama bakarım deyip duracaktır. Zaten sözümüz elinden geldiğince doğuyu yapmak isteyenlereydi siz alınmayın. Herkese iyi forumlar...
İslamı allahı senden mi öğreneceğim tipe bak.