networx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"ne de hem otomatik hem manuel eklenen hiçbi reklamın olmadıgı hesaptada kısıtlama yedim"
zaten sıkıntılı taraf burda ilginç olanı bu reklam koymayıp tekrar kısıtlama gelmesi ayrı saçmalık. Bir diğer tuaflıkta arkadaşım kısıtlama kalktıktan sonra reklamları eklemedi 3 gün. Sonra ekledi yavaş yavaş kıtılama gelmedi. Konuda herkese kısıtlama tekrar gelmiş okuduğuma göre.

Zaten çözemediğimiz taraf bu neden gelir, neden kalkar, neden tekrar gelir

Siteyi kapatıyosun, dns yönlendiriyosun 1 hafta sonra kısıtlama kalkıyor. ( burda bu kısıtlama neden kalkıyor ) hiti kesiyoruz ondan kalkıyor kadar basit değil işte burdaki cvp
Siteyi açıyorsun çaat tekrar kısıtlama geliyor.. ee bu neden geldi? Hit geldi ya ondan yine geldi demek değil bu. Bi teori sonuçta ama hala kimse bunların cevabını bulabilmiş değil

sorun büyük,sitelerle ugraşmak gelmiyor hiç içimden.bisürü domain var elimde,herşeyi hazır onay almak için ama onaya göndermek gelmiyor içimden.onay almasına alır da,2 güne kısıtlama yiyorum.onay alsa nolur almasa nolur.hatta onaya göndersem,sonrada yine kısıtlama yediginde dahada sinir oluyorum.3 aydır yerli-yabancı heryerde arıyorum ama çözümü bulamadım ben.